Subcategorii

Hartie copiator

Hartie copiator

Hârtia pentru copiator este un tip de hârtie de birou special concepută pentru a fi utilizată în fotocopiatoare, imprimante și alte echipamente de birou. Este de obicei fabricată din pastă de lemn și este formulată pentru a oferi rezultate de imprimare și copiere de înaltă calitate.

Unele dintre caracteristicile cheie ale hârtiei pentru copiator includ:

 • Luminozitate: Hârtia pentru copiator este adesea formulată pentru a avea un grad ridicat de luminozitate, ceea ce ajută la asigurarea faptului că textul și imaginile imprimate și copiate sunt clare și clare.
 • Greutate: Hârtia pentru copiator este de obicei disponibilă în diferite greutăți, variind de la 75 g/m² la 105 g/m² sau mai mult. Greutatea hârtiei afectează rigiditatea hârtiei și cât de bine va trece prin imprimante și copiatoare.
 • Opacitate: Hârtia pentru copiator este formulată pentru a fi opac, ceea ce ajută la prevenirea trecerii de pe o parte a paginii pe cealaltă. Acest lucru este deosebit de important atunci când copiați sau imprimați pagini față-verso.
 • Netezime: suprafața hârtiei pentru copiator este adesea netedă, ceea ce ajută la reducerea blocajelor de hârtie și la îmbunătățirea calității imaginilor imprimate și copiate.
 • Dimensiune: Hârtia pentru copiator este disponibilă într-o varietate de dimensiuni, inclusiv dimensiunea Letter (8,5 x 11 inchi), dimensiunea legală (8,5 x 14 inchi) și dimensiunea A4 (210 x 297 mm), printre altele.

Indiferent dacă imprimați sau copiați documente, prezentări sau alte materiale, hârtia pentru copiator este o opțiune fiabilă și accesibilă, concepută pentru a oferi rezultate de înaltă calitate.

Cel mai folosit produs în orice companie, topul de hârtie A4 va fi întâlnit în fiecare birou. Hârtie copiator A4 sau hârtie imprimantă A3, folosită în imprimante, copiatoare sau multifuncționale, pentru printarea documentelor.

O hârtie copiator de calitate va reduce uzura copiatorului, oferind rezultate foarte bune atât la printare cât și la copiere, de aceea îți propunem mărci precum Double A, Xerox, HP, Steinbeis și mulți alții.

Hartie copiator reciclata

Hartie copiator reciclata

Hârtia pentru copiator reciclata este un tip de hârtie de birou special concepută pentru a fi utilizată în fotocopiatoare, imprimante și alte echipamente de birou. Aceasta este fabricată din hârtie reciclată și este un mod genial de a fi prietenos cu planeta.

Unele dintre caracteristicile cheie ale hârtiei reciclate includ:

 • Luminozitate: Hârtia pentru copiator reciclata este adesea formulată pentru a avea un grad ridicat de luminozitate, ceea ce ajută la asigurarea faptului că textul și imaginile imprimate și copiate sunt clare și clare.
 • Greutate: Hârtia pentru copiator reciclata este de obicei disponibilă în diferite greutăți, variind de la 75 g/m² la 105 g/m² sau mai mult. Greutatea hârtiei afectează rigiditatea hârtiei și cât de bine va trece prin imprimante și copiatoare.
 • Opacitate: Hârtia pentru copiator reciclata este formulată pentru a fi opac, ceea ce ajută la prevenirea trecerii de pe o parte a paginii pe cealaltă. Acest lucru este deosebit de important atunci când copiați sau imprimați pagini față-verso.
 • Netezime: suprafața hârtiei pentru copiator reciclata este adesea netedă, ceea ce ajută la reducerea blocajelor de hârtie și la îmbunătățirea calității imaginilor imprimate și copiate.
 • Dimensiune: Hârtia pentru copiator reciclata este disponibilă într-o varietate de dimensiuni, inclusiv dimensiunea Letter (8,5 x 11 inchi), dimensiunea legală (8,5 x 14 inchi) și dimensiunea A4 (210 x 297 mm), printre altele.

Indiferent dacă imprimați sau copiați documente, prezentări sau alte materiale, hârtia pentru copiator reciclata este o opțiune fiabilă și accesibilă, concepută pentru a oferi rezultate de înaltă calitate în companiile ce doresc să fie prietenoase cu mediul înconjurător.

O hârtie copiator reciclata de calitate va reduce uzura copiatorului, oferind rezultate foarte bune atât la printare cât și la copiere, de aceea îți propunem mărci precum Double A, Xerox, HP, Steinbeis și mulți alții.

Hartie foto

Hartie foto

Hârtia foto este un tip de hârtie special concepută special pentru imprimarea fotografiilor de înaltă calitate.

Acest tip de hârtie este optimizat pentru utilizare cu imprimante cu jet de cerneală sau cu sublimare și este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni, finisaje și grosimi. Unele dintre caracteristicile și caracteristicile cheie ale hârtiei foto includ:

Finisare: Hârtia foto poate avea un finisaj lucios, mat sau lucios, ceea ce afectează aspectul final al imaginii imprimate. Hârtia foto lucioasă oferă un finisaj vibrant și strălucitor, în timp ce hârtia foto mată oferă un aspect mai subtil și mai discret.

Greutate: Hârtia foto este disponibilă într-o gamă largă de greutăți, de la opțiuni ușoare și subțiri pentru imprimarea fotografiilor pentru albume de albume sau alte lucrări de hârtie, până la opțiuni grele pentru imprimarea fotografiilor de calitate profesională.

Compatibilitate cu cerneală: Hârtia foto este proiectată să funcționeze cu anumite tipuri de cerneală pentru imprimantă, cum ar fi cernelurile pe bază de coloranți sau cernelurile pe bază de pigment, deci este important să selectați tipul potrivit de hârtie foto pentru imprimanta dvs.

Durabilitate: Hârtia foto poate fi tratată cu o varietate de straturi de protecție care ajută la rezistența la decolorare, deteriorări cauzate de apă și amprentele digitale, ceea ce o face o alegere bună pentru imprimarea fotografiilor care vor fi afișate sau manipulate frecvent.

Calitatea imprimării: Hârtia foto oferă un nivel ridicat de acuratețe a culorilor și detalii, făcând-o ideală pentru imprimarea fotografiilor care vor fi afișate sau păstrate pe termen lung.

Fie că imprimați un album foto de familie, un set de fotografii profesionale la cap sau doar câteva fotografii pentru acasă sau la birou, hârtia foto este instrumentul esențial pentru a crea printuri de înaltă calitate și de lungă durată.

 

Blocnotes

Blocnotes

Bloc notitele, cunoscute și sub numele de blocnotes sau bloc-note, sunt foi de hârtie care sunt legate între ele de-a lungul unei margini și adesea folosite pentru a scrie note rapide, mementouri, liste de activități și alte informații scurte.

Unele dintre caracteristicile și caracteristicile cheie ale notelor bloc includ:

 • Dimensiune: Blocnotes-urile sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, de la blocnotes mici de buzunar la blocnotes mai mari de birou.
 • Calitatea hârtiei: Blocnotes-urile pot fi realizate dintr-o gamă largă de tipuri de hârtie, inclusiv hârtie standard de birou, hârtie liniată sau hârtie specială, cum ar fi hârtie reciclată sau ecologică.
 • Legare: Blocnotes-urile pot fi legate de-a lungul marginii de sus, laterale sau inferioare, iar tipul de legare poate afecta ușurința ruperii foilor individuale.
 • Coperta: Blocnotes-urile pot avea o copertă simplă, sau pot fi acoperite cu hârtie decorativă sau carton și, uneori, au o copertă care ajută la protejarea paginilor din interior.
 • Scop: Blocnotes-urile pot fi concepute pentru scopuri specifice, cum ar fi luarea de note, brainstorming sau liste de activități și pot prezenta modele sau machete specializate pentru a se potrivi acestor scopuri.

Indiferent dacă scrieți o notă rapidă, faceți o listă de cumpărături sau vă organizați gândurile pentru o întâlnire sau o prezentare, notele bloc sunt un instrument versatil și esențial pentru utilizarea de zi cu zi.

 

Cuburi hartie

Cuburi de hartie

Cuburile de hârtie sunt teancuri compacte de hârtie care sunt legate împreună pe toate cele patru părți, formând o formă de cub.

Ele sunt adesea folosite ca blocuri de scris sau bloc de note și sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și tipuri de hârtie.

Unele dintre caracteristicile și caracteristicile cheie ale cuburilor de hârtie includ:

Dimensiune: Cuburile de hârtie sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, de la cuburi mici care pot încăpea într-un buzunar sau poșetă, până la cuburi mai mari care sunt concepute pentru a fi utilizate pe birou.

Calitatea hârtiei: Cuburile de hârtie pot fi fabricate dintr-o gamă largă de tipuri de hârtie, inclusiv hârtie standard de birou, hârtie liniată sau hârtie specială, cum ar fi hârtie reciclată sau ecologică.

Legare: Cele patru laturi ale unui cub de hârtie sunt de obicei legate împreună folosind adeziv sau legare, ceea ce permite ruperea ușoară a foilor individuale.

Design: Cuburile de hârtie pot avea o copertă simplă, sau pot fi acoperite cu hârtie decorativă sau carton, iar uneori au o copertă care ajută la protejarea paginilor din interior.

Scop: cuburile de hârtie pot fi proiectate pentru scopuri specifice, cum ar fi luarea de note, brainstorming sau liste de activități și pot prezenta modele sau machete specializate pentru a se potrivi acestor scopuri.

Indiferent dacă notați o notă rapidă, faceți o listă de cumpărături sau vă organizați gândurile pentru o întâlnire sau o prezentare, cuburile de hârtie sunt o modalitate compactă și convenabilă de a păstra hârtie la îndemână atunci când aveți nevoie de ea.

 

 

Agende

Agende

Agendele sunt un instrument esențial pentru a rămâne organizat și în topul programului tău. Aceste produse sunt concepute pentru a ajuta persoanele să își gestioneze timpul, să țină evidența întâlnirilor importante și să-și prioritizeze sarcinile zilnice.

Agendele vin într-o varietate de dimensiuni, stiluri și formate, de la opțiuni compacte de buzunar la agende de birou mai mari, permițând utilizatorilor să aleagă produsul potrivit pentru nevoile lor.

Unele agende oferă caracteristici speciale, cum ar fi pagini de planificare zilnică și săptămânală, spațiu pentru luarea de note și calendare încorporate, făcându-le un instrument cuprinzător pentru a rămâne organizat.

Indiferent dacă sunteți un student ocupat, un profesionist cu un program solicitant sau pur și simplu cineva care dorește să rămână în fruntea vieții sale, o agendă este un instrument versatil și de încredere pentru a vă gestiona timpul și pentru a vă atinge obiectivele.

Cu agenda potrivită, vă puteți urmări programul, vă puteți prioritiza sarcinile și vă puteți menține cu ușurință la curent cu viața.

Comandă o agendă datată sau nedatată de pe OfficeGarage.ro!

 

Caiete mecanice

Caiete mecanice

Caietele mecanice sunt un tip de caiete ce au fost concepute pentru durabilitate, comoditate și ușurință în utilizare.

Caietele mecanice pot fi confecționate din polipropilenă de cea mai bună calitate, atât în interior, cât și în exterior.

Arhivati documente și acte utilizate frecvent folosind caiete mecanice.

Cu 2, 3 sau 4 inele, utilizând caiete mecanice aveți acces facil la documente și informații necesare în activitatea zilnică de la birou.

Deschidere panoramică pentru acces comod la conținut, plastifiere care crește durabilitatea și rezistența, culori variate integrabile în decorul oricărui birou!

 

Suport dosare si cataloage

Suport dosare si cataloage

Suporturile pentru dosare și cataloage sunt instrumente esențiale pentru organizarea și protejarea documentelor, notelor și fișierelor importante.

Aceste produse sunt concepute pentru a vă menține hârtiile organizate, ușor accesibile și protejate de deteriorare.

Dosarele și cataloagele vin într-o varietate de stiluri, modele și materiale, permițându-vă să alegeți produsul potrivit nevoilor dvs. Unele opțiuni au caracteristici speciale, cum ar fi margini întărite, buzunare extensibile și file de inele, făcându-le ideale pentru prezentări, întâlniri și alte setări profesionale.

Fie că ești student, profesionist în afaceri sau pur și simplu cineva care dorește să-și păstreze documentele importante organizate, dosarele și cataloagele sunt un instrument esențial pentru a-ți menține viața în ordine.

Cu ajutorul clasoarelor potrivite pentru dosare și cataloage, vă puteți păstra documentele organizate, ușor accesibile și protejate de deteriorare, indiferent unde vă aflați.

 

Suporturi de birou

Suporturi de birou

Suporturile de birou se referă la diferite tipuri de produse care sunt concepute pentru a vă face spațiul de lucru mai confortabil, organizat și eficient. Aceste suporturi vin în diferite forme, dimensiuni, materiale și stiluri pentru a se potrivi diferitelor nevoi și preferințe.

Câteva categorii comune de suporturi de birou sunt:

 • Managementul cablurilor: Produse concepute pentru a vă menține biroul și spațiul de lucru organizat și fără dezordine, gestionând și ascunzând cablurile și firele. Acestea pot include jgheaburi pentru cabluri, legături pentru cabluri, capace pentru cabluri, furtune pentru cabluri și alte produse similare;
 • Suporturi pentru documente: concepute pentru a ține documentele organizate în poziție verticală, cărți sau alte materiale de lectură la un unghi confortabil de vizualizare, reducând încordarea gâtului și permițându-vă să lucrați eficient;
 • Suporturi pentru instrumente de scris concepute pentru a menține atât pixurile, stilourile și creioanele, cât și capsele sau alte lucruri mărunte ce necesită organizare detaliată.

Păstrați instrumentele de scris la îndemână, folosind suporturi pentru accesorii. Disponibile în multiple culori și finisaje, vă eliberează biroul de pixuri, stilouri sau creioane optimizând spațiul de lucru și activitatea. Folosiți un suport accesorii birou pentru a oferi un aspect modern și ordonat biroului dumneavoastră.

Păstrați documentele la îndemână, folosind suporturi pentru documente. Simplu de integrat pe orice birou, ocupa puțin spatiu permițând organizarea documenteleor după tip sau importanță. Disponibile în multiple culori și finisaje, vă eliberează biroul de hârtii și documente, optimizând spațiul de lucru și activitatea. Folosiți un suport vertical documente pentru a aduce un aspect modern și ordonat biroului dumneavoastră.

Acestea sunt unele dintre cele mai comune categorii de suporturi de birou, dar există multe alte tipuri de produse disponibile care vă pot ajuta să creați un spațiu de lucru confortabil și eficient.

 

Capsatoare si capse

Capsatoare si capse

Capsatoarele de birou sunt instrumente esențiale pentru fixarea și organizarea documentelor și vin într-o varietate de tipuri și stiluri pentru a se potrivi diferitelor nevoi și preferințe. Unele dintre cele mai populare tipuri de capsatoare de birou includ:

 • Capsator de birou: un capsator mai mare care se așează pe un birou sau pe o suprafață de lucru și este proiectat pentru utilizare frecventă și grea.
 • Capsator de mână: o opțiune mai mică, portabilă, care poate fi transportată într-o servietă sau rucsac, ideală pentru utilizarea în mișcare.
 • Capsatoare de mare capacitate: O opțiune robustă și durabilă concepută pentru capsare de mare volum, adesea cu o capacitate de capsare mai mare și un mecanism de capsare mai puternic.
 • Capsator cu braț: un capsator cu un braț mai lung, conceput pentru a ajunge în centrul documentelor sau cărților mai mari.
 • Capsator electric: O opțiune eficientă pentru capsare de mare volum, cu un motor care antrenează capsele în hârtie, adesea cu o capacitate mare de capsare.

Acestea sunt unele dintre cele mai populare tipuri de capsatoare de birou, iar cea mai bună opțiune pentru o persoană va depinde de nevoile și preferințele individuale.

Indiferent dacă aveți nevoie de un capsator simplu de birou pentru utilizarea de zi cu zi sau de un capsator de mare capacitate pentru capsare de mare volum, există un capsator de birou care este potrivit pentru dvs.

Capsele de birou sunt mici elemente de fixare metalice utilizate pentru a fixa coli de hârtie împreună și sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și stiluri pentru a se potrivi diferitelor tipuri și aplicații de capsatoare.

De la capse standard pentru utilizarea de zi cu zi, la capse specializate pentru capsare grea sau materiale unice, capsele de birou sunt o soluție simplă și eficientă pentru păstrarea documentelor organizate și în siguranță.

Decapsatoare

Decapsatoare

Decapsatorul este un dispozitiv de îndepărtare a capselor de birou este un instrument folosit pentru a îndepărta capsele de pe hârtie sau din alte materiale și vin într-o varietate de tipuri și stiluri pentru a se potrivi diferitelor nevoi și preferințe.

Unele dintre cele mai populare tipuri de dispozitive de îndepărtare a capselor de birou includ:

 • Dispozitiv manual de îndepărtare a capselor: un instrument de mână cu un mecanism de pârghie care permite utilizatorului să scoată capsele printr-o simplă mișcare de tragere.
 • Dispozitiv electric de îndepărtare a capselor: o unealtă motorizată care utilizează un motor pentru a îndepărta capsele, adesea cu o funcționare mai rapidă și mai eficientă.
 • Dispozitiv de îndepărtare a capselor compact: o opțiune mai mică și portabilă, ideală pentru utilizarea în mișcare, adesea cu un design compact și ușor.

Acestea sunt unele dintre cele mai populare tipuri de dispozitive de îndepărtare a capselor de birou, iar cea mai bună opțiune pentru o persoană va depinde de nevoile și preferințele individuale.

Indiferent dacă aveți nevoie de un simplu dispozitiv manual de îndepărtare a capselor pentru utilizare ocazională sau de un dispozitiv de îndepărtare a capselor de mare rezistență pentru îndepărtarea capselor lungi din materiale groase, există un dispozitiv de îndepărtare a capselor de birou care este potrivit pentru dvs.

 

Perforatoare

Perforatoare

Perforatoarele sunt instrumente folosite pentru a crea găuri în hârtie sau în alte materiale și sunt disponibile într-o varietate de tipuri și stiluri pentru a se potrivi diferitelor nevoi și preferințe. Unele dintre cele mai populare tipuri de perforatoare includ:

 • Perforatoare pentru hartie: un instrument portabil sau de birou utilizat pentru perforarea hârtiei, de obicei în scopul stocării documentelor într-un biblioraft.
 • Perforatoare pentru rotunjirea colțurilor: Un instrument folosit pentru a crea colțuri rotunjite pe hârtie sau alte materiale, pentru un aspect profesional și finisat.

Acestea sunt unele dintre cele mai utilizate tipuri de perforatoare, iar cea mai bună opțiune pentru un utilizator va depinde de nevoile și preferințele individuale.

Indiferent dacă aveți nevoie de un simplu perforator pentru organizarea hârtiei sau de un perforator decorativ pentru scrapbooking și proiecte de artizanat, există un perforator care este potrivit pentru dvs.

 

Ecusoane

Ecusoane

Suporturile pentru ecusoane sunt huse de protecție din plastic sau vinil folosite pentru a ține și afișa cărți de identitate, insigne cu nume sau alte forme de identificare. Ele vin într-o varietate de tipuri și stiluri pentru a se potrivi diferitelor nevoi și preferințe, inclusiv:

 • Suporturi pentru insigne din vinil transparent: o opțiune de bază care permite că cardul de identitate să fie ușor vizibil și adesea vine cu o varietate de opțiuni de atașare, cum ar fi un șnur, clemă sau magnet.
 • Suporturi rigide din plastic pentru insigne: o opțiune mai durabilă, care oferă protecție suplimentară pentru cartea de identitate și, adesea, au un slot pentru atașarea unui șnur sau a unei cleme.
 • Suporturi pentru insigne cu husă de vinil: o opțiune moale, flexibilă, ideală pentru cărțile de identitate care trebuie să fie trecute, cum ar fi un card de acces de securitate, și au adesea un slot pentru atașarea unui șnur sau clemă.
 • Suporturi verticale pentru insigne: o opțiune specializată care este concepută pentru a ține o carte de identitate într-o orientare verticală, adesea folosită pentru insignele de nume sau acreditările pentru evenimente.
 • Suporturi orizontale pentru insigne: o opțiune specializată care este concepută pentru a ține o carte de identitate într-o orientare orizontală, adesea folosită pentru cărțile de identitate care trebuie trecute, cum ar fi un card de acces de securitate.

Acestea sunt unele dintre cele mai populare tipuri de suporturi de insignă, iar cea mai bună opțiune pentru o persoană va depinde de nevoile și preferințele individuale.

Indiferent dacă aveți nevoie de un suport de insignă din vinil transparent pentru o vizibilitate ușoară, sau de un suport de insignă din plastic rigid pentru o protecție suplimentară, există un suport de insignă care este potrivit pentru dvs.

 

Flipchart

Flipchart

Flipchart-urile sunt foi mari de hârtie care sunt montate pe un suport și utilizate pentru prezentări sau sesiuni de brainstorming. Acestea sunt de obicei folosite în săli de conferințe, săli de clasă sau alte spații de întâlnire și sunt un instrument versatil pentru transmiterea de informații, idei sau diagrame unui grup.

Unele dintre caracteristicile și caracteristicile cheie ale flipcharturilor includ:

Dimensiune: Flipcharts vin într-o gamă de dimensiuni, de la modele mici de masă până la opțiuni mari de pe podea, în funcție de dimensiunea grupului și de spațiul disponibil.

Hârtie: flipcharts folosesc de obicei hârtie specială supradimensionată, proiectată pentru a se potrivi cu șevalet flipchart și sunt disponibile într-o varietate de tipuri de hârtie, inclusiv hârtie simplă, cu linii sau milimetrice.

Stand: Suportul care ține flipchart-ul poate fi reglabil, permițând poziționării diagramei la diferite înălțimi sau unghiuri și poate fi, de asemenea, pliabil pentru depozitare și transport ușoară.

Accesorii: Unele flipchart-uri pot veni cu accesorii suplimentare, cum ar fi o tablă cu ștergere uscată, un buletin informativ sau un raft încorporat pentru a ține markere, clipuri sau alte materiale de prezentare.

Flipchart-urile sunt un instrument esențial pentru crearea de prezentări dinamice și interactive și pot fi folosite pentru a transmite informații, diagrame sau idei în timp real în timpul unei întâlniri sau al unei sesiuni de brainstorming.

 

Mape si folii protectie

Mape și folii protecție

Categoria de mape și folii este un must-have în orice birou sau școală. Acestea sunt utile pentru a păstra documente și hârtii importante organizate și protejate de praf, murdărie sau deteriorare.

În această categorie veți găsi o varietate de produse, inclusiv mape cu șină, mape cu buzunar, mape cu elastic, mape cu cleme, folii protecție și multe altele.

Indiferent de nevoile dvs., veți găsi cu siguranță mape și folii potrivite pentru a vă ajuta să vă mențineți hârtiile și documentele importante în siguranță și organizate.

Birotica si Papetarie

Birotica si papetarie

Produsele de birotica și de papetărie sunt instrumente esențiale pentru a rămâne organizat, productiv și eficient, atât în mediul personal, cât și în cel profesional.

De la consumabile de bază, cum ar fi blocnotes și hârtie copiator, până la instrumente mai avansate, cum ar fi sistemele de arhivare și produse de organizarea biroului, aceste articole îi ajută pe oameni să-și facă treaba.

Produsele de birou și de papetărie vin într-o varietate de stiluri și modele, permițând persoanelor să aleagă produsul potrivit pentru nevoile lor.

Indiferent dacă lucrați într-un birou, conduceți o afacere sau pur și simplu vă gestionați viața personală, produsele de birou și de papetărie sunt o parte crucială a vieții de zi cu zi.

Cu instrumentele și produsele potrivite, puteți rămâne organizat, vă puteți gestiona timpul în mod eficient și puteți face treaba cu ușurință.

Cele mai căutate produse de birotică și papetărie sunt:

 • Agende;
 • Caiete mecanice;
 • Suporturi de birou;
 • Suporturi de cataloage și dosare;
 • Capsatoare, decapsatoare și capse metalice (zincate);
 • Hartie copiator;
 • Hartie foto;
 • Hartie copiator reciclată;
 • Perforatoare.