Hartie copiator

Hartie copiator

Hârtia pentru copiator este un tip de hârtie de birou special concepută pentru a fi utilizată în fotocopiatoare, imprimante și alte echipamente de birou. Este de obicei fabricată din pastă de lemn și este formulată pentru a oferi rezultate de imprimare și copiere de înaltă calitate.

Unele dintre caracteristicile cheie ale hârtiei pentru copiator includ:

  • Luminozitate: Hârtia pentru copiator este adesea formulată pentru a avea un grad ridicat de luminozitate, ceea ce ajută la asigurarea faptului că textul și imaginile imprimate și copiate sunt clare și clare.
  • Greutate: Hârtia pentru copiator este de obicei disponibilă în diferite greutăți, variind de la 75 g/m² la 105 g/m² sau mai mult. Greutatea hârtiei afectează rigiditatea hârtiei și cât de bine va trece prin imprimante și copiatoare.
  • Opacitate: Hârtia pentru copiator este formulată pentru a fi opac, ceea ce ajută la prevenirea trecerii de pe o parte a paginii pe cealaltă. Acest lucru este deosebit de important atunci când copiați sau imprimați pagini față-verso.
  • Netezime: suprafața hârtiei pentru copiator este adesea netedă, ceea ce ajută la reducerea blocajelor de hârtie și la îmbunătățirea calității imaginilor imprimate și copiate.
  • Dimensiune: Hârtia pentru copiator este disponibilă într-o varietate de dimensiuni, inclusiv dimensiunea Letter (8,5 x 11 inchi), dimensiunea legală (8,5 x 14 inchi) și dimensiunea A4 (210 x 297 mm), printre altele.

Indiferent dacă imprimați sau copiați documente, prezentări sau alte materiale, hârtia pentru copiator este o opțiune fiabilă și accesibilă, concepută pentru a oferi rezultate de înaltă calitate.

Cel mai folosit produs în orice companie, topul de hârtie A4 va fi întâlnit în fiecare birou. Hârtie copiator A4 sau hârtie imprimantă A3, folosită în imprimante, copiatoare sau multifuncționale, pentru printarea documentelor.

O hârtie copiator de calitate va reduce uzura copiatorului, oferind rezultate foarte bune atât la printare cât și la copiere, de aceea îți propunem mărci precum Double A, Xerox, HP, Steinbeis și mulți alții.