Despre noi

Cu ce ne ocupăm

Bine ați venit la magazinul nostru online OfficeGarage.ro de papetărie, rechizite școlare, tehnică de birou și accesorii pentru birou! Suntem o echipă de profesioniști dedicați care sunt pasionați să vă ofere produse de cea mai înaltă calitate și servicii excelente pentru toate tipurile de clienți.

Înțelegem că un birou bine aprovizionat este esențial pentru succes și de aceea oferim o mare varietate de articole de papetărie și rechizite de birou pentru a vă ajuta să lucrați mai eficient și mai eficient. Indiferent dacă aveți nevoie de pixuri, hârtie, mape sau articole mai specializate, noi vă putem acoperi.

Poți conta pe noi pentru că:

  • Avem experiență în serviciul pentru clienți prin prisma recenziilor excelente primit de site-ul Piesaria.ro care face parte tot din compania noastră;
  • Garantăm prețuri excelente și discount-uri suplimentare atât pentru clienții business, din domeniul public, cât și persoanelor fizice, după caz;
  • Garanție cu banii înapoi în 14 zile dacă nu sunteți mulțumit de produsele și serviciile noastre;
  • Îți oferim garanție și posibilitatea extinderii acesteia prin intermediul partenerilor oficiali;
  • Livrăm cu promptitudine produsele în 1-4 zile lucrătoare și ne asigurăm după livrare că sunteți mulțumit pe tot parcursul comenzii, dar și după finalizarea acesteia.

Echipa noastră

Pregătită pentru orice

Misiunea noastră este să vă oferim cele mai bune produse la prețuri accesibile, cu accent pe durabilitate și ecologie, astfel încât să ne bucurăm mai mult de acest loc minunat denumit Terra. Credem în puterea produselor de bună calitate pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele și suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți ceea ce aveți nevoie pentru a reuși.

Echipa noastră este pregătită tehnic să vă ofere soluții și să vă fie un ghid pe tot parcursul afacerii dvs.

Suntem la început

Suntem mândri că suntem un nume de încredere, chiar dacă la început pe acest tip de industrie și ne străduim mereu să ne îmbunătățim produsele și serviciile pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale clienților noștri. Cu echipa noastră de servicii pentru clienți bine informată și prietenoasă, suntem aici pentru a vă ajuta la fiecare pas.

Recomandări

Prin prisma clienților site-ului frate, Piesaria.ro, suntem bucuroși să vă anunțăm că recenziile furnizate de către clienți pe Pagina Business Google sunt de 5 stele, datorită produselor, însă mai mult decât atât, datorită echipei dedicate lor.

Vă mulțumim că ne-ați ales ca sursă de destinație pentru toate nevoile dvs. de papetărie și rechizite de birou. Vă așteptăm cu drag să vă servim!

logo despre noi officegarage.ro