Ajutor

Secțiune dedicată clienților

Bine ați venit pe OfficeGarage.ro

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta și vom face tot posibilul pentru a răspunde la întrebarea dvs. cât mai curând posibil.

Întrebări frecvente

Î: Cum pot plasa o comandă?

R: Este ușor să plasați o comandă la noi! Pur și simplu răsfoiți ofertele noastre de produse, adăugați articole în coșul dvs. și treceți la finalizarea comenzii. Puteți plăti folosind o varietate de metode de plată sigure, inclusiv card de credit, plata în rate, plata prin OP și plata în sistem ramburs (plata la livrarea comenzii). Dacă aveți nevoie de asistență pentru plasarea unei comenzi, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Î: Care este politica ta de returnare?

R: Ne angajăm să vă satisfacem nevoile și vom accepta cu plăcere retururi pentru orice produse care sunt deteriorate sau defecte. Pentru a iniția un retur, vă rugăm să ne contactați în termen de 14 de zile de la primirea comenzii și să ne furnizați numărul comenzii și detaliile despre produsul pe care doriți să-l returnați. Vă vom oferi apoi instrucțiuni despre cum să procedați cu returnarea. Dacă dețineți un cont de client, puteți iniția o returnare de marfă folosind contul dvs.

Î: Cum îmi pot urmări comanda?

R: Odată ce comanda dvs. a fost expediată, veți primi un număr de urmărire a coletului prin e-mail. Puteți utiliza acest număr pentru a urmări starea expedierii dvs. pe site-ul web al transportatorului. Dacă aveți întrebări despre starea comenzii dvs., vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri care nu sunt abordate în Întrebările frecvente, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați folosind formularul de contact de pe site.

Formular contact

Telefon: +40 748 633 423 (OFFICE)

Așteptăm cu nerăbdare să va auzim și să vă asistam cu toate nevoile dvs. de papetărie și rechizite de birou!