Produse oferite de Lexmark

Lexmark - Copiatoare, imprimante inkjet cerneală, laser

Lexmark este o companie americană specializată în producția de echipamente și soluții de imprimare, scanare și copiere, destinate atât utilizatorilor casnici, cât și mediului de afaceri. Compania oferă o gamă largă de produse de înaltă calitate, care se remarcă prin performanța și durabilitatea lor.

Printre produsele oferite de Lexmark se numără imprimante inkjet și laser, copiatoare, scanere și multifuncționale, toate concepute pentru a satisface nevoile variate ale clienților. Compania produce și soluții software, precum aplicații de scanare, software de management al imprimantelor și soluții de securitate pentru imprimante.

Lexmark se remarcă prin tehnologia sa avansată, care permite o performanță rapidă și fiabilă a produselor sale. De asemenea, compania se concentrează pe reducerea impactului asupra mediului, oferind soluții ecologice, precum imprimante cu consum redus de energie și programe de reciclare a cartușelor.

În plus, Lexmark are o reputație excelentă în ceea ce privește asistența clienților, oferind asistență tehnică și soluții personalizate pentru problemele specifice ale clienților.

În concluzie, Lexmark este o marcă de încredere în domeniul echipamentelor de imprimare, cu o gamă largă de produse performante și fiabile, concepute pentru a răspunde nevoilor variate ale clienților săi. Compania se remarcă prin tehnologia avansată, soluțiile ecologice și asistența clienților de înaltă calitate.

Multifunctionala laser LEXMARK CX930dse COLOR LASER MFP
În stoc furnizor
Multifuntional laser color Lexmark CX930dse Printare/Copiere/Scanare, Dimensiune:A3, Viteza:25 ppm, Rezolutie: Black& Colour Black: 1200 x 1200 dpi, 2400 IQ (2400 x 600 dpi), Memorie: 4 GB, Procesor: Quad Core, 1.2 GHz, Interfata: Direct USB, Retea, Scanare RADF, ADF de maxim 110 coli, Duplex, Touchscreen de 17.8 cm, Alimentare cu hartie standard 620 coli, Maxim 5140 coli, Recomandat pentru 20000 pagini pe luna, maxim 100000 pagini, Se livreaza cu cartuse de start de 5000 pagini pe culoare.
22.384,40 lei