Mouse optic cu fir DELL MS116, 1000 dpi, negru
În stoc
Dell Mouse MS116, wired, Movement Detection Technology: Optical, Movement Resolution: 1000 dpi, USB conectivity, Color:Black, Cable Length: 1.8 m, Buttons
47,60 lei

Mousi

Mousi

Mousii sunt dispozitive periferice de calculator folosite pentru a controla mișcarea cursorului pe ecranul unui computer. Sunt o componentă esențială a oricărei configurații de computer desktop și sunt, de asemenea, utilizate în mod obișnuit cu laptopuri, sisteme de jocuri și alte dispozitive.

Există mai multe tipuri de mousi, fiecare proiectat pentru utilizări și preferințe diferite. Unele dintre cele mai comune tipuri de mousi includ:

Mouse optic: acești mousi folosesc o lumină LED pentru a urmări mișcarea, oferind un control precis și precis. Sunt disponibile atât în versiunea cu fir, cât și în versiunea fără fir.

Mouse mecanici: acești mousi folosesc o minge pentru a urmări mișcarea, oferind o senzație tactilă și receptivă. Sunt utilizate în mod obișnuit pentru jocuri și design grafic.

Mouse Trackball: Acești mousi folosesc o minge situată în partea de sus a dispozitivului pentru a controla cursorul, oferind un design unic și ergonomic. Sunt ideale pentru utilizatorii care suferă de dureri de mână și încheietură.

Mouse ergonomic (vertical): Acești mousi au un design unic care susține mâna într-o poziție mai naturală și mai ergonomică, reducând tensiunea și disconfortul în timpul utilizării prelungite.

Mouse de gaming: acești mousi sunt proiectați special pentru jucători, oferind funcții avansate, cum ar fi butoane personalizabile, sensibilitate ridicată și timpi de răspuns rapid.

Mouse Touchpad: Acești mousi folosesc o suprafață sensibilă la atingere pentru a controla cursorul, oferind un design convenabil și portabil pentru utilizare cu laptopuri și alte dispozitive mobile.

Atunci când alegeți un mouse, este important să luați în considerare nevoile și preferințele dvs. specifice, cum ar fi tipul de lucru pe care îl desfășurați, dimensiunea și forma mâinii dvs. și dacă preferați o conexiune cu fir sau fără fir.

Cu atât de multe opțiuni disponibile, cu siguranță vei găsi mouse-ul perfect pentru a-ți îmbunătăți experiența de calcul.