Subcategorii

Bibliorafturi

Bibliorafturi

Bibliorafturi pentru organizarea documentelor pe săptămâni, luni și ani, astfel încât toate documentele tale să fie în siguranță organizate.

Cumpără bibliorafturi online, pentru organizarea documentelor, facturilor sau arhivelor personale.

Bibliorafturi plastic, bibliorafturi ieftine, bibliorafturi marmorate, bibliorafturi carton, biblioraft de calitate în stoc. OfficeGarage.ro, vânzători papetărie și birotică cu un portofoliu bogat de bibliorafturi și alte accesorii pentru arhivare.

Categoria de bibliorafturi vă propune soluții profesionale complete pentru organizarea, stocarea, arhivarea și transportul documentelor.

Biblioraftul vă ajută să sortați și organizați eficient documentele, având în același timp în funcție de culoare și model, un rol decorativ.

Pentru documentele importante stocate în spațiul de birou vă recomandăm un biblioraft dublu plastifiat sau marmorat. Procesul de fabricație și plastifierea pe ambele fețe, asigură o durată lungă de viață și rezistență îmbunătățită la factori degradanți.

Pentru documente stocate în spațiul de arhivare, vă recomandăm achiziția de bibliorafturi ieftine, pentru a optimiza costurile, reducând astfel cheltuielile neesențiale.

Poți organiza bibliorafturile cu ajutorul cutiilor de arhivare prezente pe OfficeGarage.ro.

Pe OfficeGarage.ro găsești cele mai bune produse din categoria Organizare și Arhivare.

Tavite documente

Tavite documente

Tăvițe documente pentru o organizare mai rapidă pe biroul tău. Colile A4 și A5 își pot avea propriul loc organizate într-un spațiu compact și bine definit de către o tavă documente din plastic sau metal mesh.

Un real ajutor pe oricare birou, tăvițele pentru documente vin în completarea accesoriilor de birou pentru organizare și arhivare.

Fabricate din plastic în nuanțe viu colorate sau neutre ori din metal tip mesh, tăvițele te pot scăpa de bătăile de cap atunci când ai multe documente pe birou.

Tăvițe documente simple, suprapozabile, colorate sau din metal perforat sunt concepute pentru a fi un organizator documente de birou.

Pe OfficeGarage.ro găsești cele mai bune produse din categoria Organizare și Arhivare.

Cutii arhivare

Cutii arhivare

Cutii arhivare pentru documentele ce și-au atins scopul. În fiecare an, în perioada ianuarie - aprilie, toate companiile își arhiveaza documentele ce și-au deservit scopul în perioada anterioară.

Pentru protecție suplimentară a documentelor tale îți recomandăm folosirea de cutii arhivare rezistente în timp, fabricate fie din carton simplu, dublu, stratificat sau ECO certificate FSC.

Combină cutiile de arhivare cu cele mai bune alonje arhivare și obții rezultatul perfect. Protecție pentru documente și organizare perfectă. Poți solicita indecși și separatoare pentru un surplus de eficacitate în organizare.

Cutii arhivare documente și bibliorafturi din carton normal sau carton reciclat certificat FSC. Mărci precum Esselte și Leitz te așteaptă pe OfficeGarage.ro.

Pe OfficeGarage.ro găsești cele mai bune produse din categoria Organizare și Arhivare.

Cutii depozitare

Cutii depozitare

Cutiile de depozitare sunt soluții practice și versatile pentru organizarea și stocarea eficientă a diverselor obiecte într-un mod ordonat și accesibil. Acestea reprezintă soluții de depozitare ideale pentru acasă, birou sau alte spații, ajutând la păstrarea obiectelor în siguranță și la maximizarea spațiului disponibil.

Una dintre principalele caracteristici ale cutiilor de depozitare este durabilitatea lor. Acestea sunt concepute pentru a rezista greutății și utilizării frecvente, fiind fabricate din materiale robuste precum plastic rezistent sau carton gros. Aceasta le conferă capacitatea de a proteja conținutul de praf, murdărie, umiditate sau alte factori care ar putea afecta integritatea obiectelor depozitate.

Cutiile de depozitare sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme, pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărei persoane sau spații. Acestea pot varia de la cutii mici, ideale pentru depozitarea bijuteriilor sau a obiectelor mici, până la cutii mari, potrivite pentru haine, jucării sau alte articole voluminoase. Există și opțiuni cu capac transparent, care facilitează identificarea rapidă a conținutului, sau cutii cu etichete personalizabile, pentru o organizare mai eficientă.

Un alt aspect important al cutiilor de depozitare este versatilitatea lor în utilizare. Acestea pot fi folosite pentru a organiza și păstra diverse categorii de obiecte, cum ar fi haine, cărți, jucării, documente, unelte sau orice altceva care necesită o soluție de depozitare adecvată. Cutiile pot fi așezate în șifoniere, dulapuri, subsoluri, garaje sau chiar sub pat, asigurând un spațiu bine organizat și ordonat.

Pe lângă funcționalitatea lor, cutiile de depozitare pot oferi și estetică spațiului. Există o gamă variată de culori, modele și design-uri disponibile, care pot adăuga un plus de stil și personalitate în încăpere. De asemenea, multe cutii sunt proiectate pentru a se empila una peste alta, economisind astfel spațiu prețios în depozitare.

Indiferent de dimensiunea, formă sau scopul lor, cutiile de depozitare sunt soluții indispensabile pentru a menține un spațiu ordonat și organizat. Acestea oferă un sistem eficient de depozitare, protejând obiectele valoroase și făcându-le ușor accesibile atunci când sunt necesare. Cu o varietate de opțiuni disponibile pe piață, cu siguranță vei găsi cutii de depozitare potrivite pentru a satisface toate nevoile tale de organizare.

Pe OfficeGarage.ro găsești o gamă variată de soluții pentru organizare și arhivare acasă, cât și la birou.

Cabinete cu sertare

Cabinete cu sertare

Cabinete cu sertare pentru o organizare mai precisă, mai curată și mai elegantă. În oferta OfficeGarage.ro vei regăsi cabinete de la mărci renumite.

Organizatoarele cu sertare au venit în scopul debarasării multitudinii de foi și accesorii de pe birou. Cu sertare glisante și materiale premium, cabinetele cu sertare pot fi privite nu doar ca un accesoriu pentru birou, ci ca un real ajutor.

Poți depozita documente, cabluri, capsatoare, decapsatoare, instrumente de scris și corectură, dar și alte lucruri importante din viața de la birou.

Pe OfficeGarage.ro găsești cele mai bune produse din categoria Organizare și Arhivare.

Alonje arhivare

Alonje de arhivare

Alonje de arhivare pentru documentele ce și-au servit scopul curent. Arhiveaza documentele importante cu ajutorul alonjelor fabricate din metal sau plastic.

Combină alonjele cu cele mai bune cutii arhivare și obții rezultatul perfect. Protecție pentru documente și organizare perfectă. Poți solicita indecși și separatoare pentru un surplus de eficacitate în organizare.

Indiferent cum le numești, alonje arhivare, alonje metalice, alonje îndosariere, alonje de mare capacitate pentru dosare sau pentru cutii, ele se regăsesc într-o gamă variată pe site-ul nostru.

Pe OfficeGarage.ro găsești cele mai bune produse din categoria Organizare și Arhivare.

Indecsi si separatoare

Indecși si separatoare

Indecși și separatoare pentru documentele importante de la birou sau de acasă. Te organizezi mult mai bine și găsești totul cu ușurință, indiferent cate coli ai avea într-un dosar.

Indecșii au venit că apel al oamenilor de a eticheta lucrurile importante din documentele personale sau din afacere.

Separatoarele au același rol, puțin mai definit în sensul că ele separă un set predefinit de pagini ales de tine și te ajută în găsirea precisă a documentelor necesare.

Le poți combina pe amândouă, poți pune mai mulți indecși pe separatoare în diferite nuanțe în funcție de urgența documentelor. Exemplu: Indecși roșii pentru documente foarte importante și albaștri pentru documente mai puțin importante.

Pe OfficeGarage.ro găsești cele mai bune produse din categoria Organizare și Arhivare.

Clipboard-uri

Clipboard-uri

Clipboard simplu, clipboard dublu, clipboard A4, clipboard A5 pentru persoanele care desfășoară activități ce presupun mișcare continuă.

Realizate din materiale rigide, prevăzute cu clips de prindere, pot fi folosite la stocarea diverselor documente, cât și ca suport pentru scris.

Disponibile în multiple variante de culoare, cu sau fară copertă, te vor ajuta în activitățile zilnice.

Comandă un clipboard de la mărcile tale favorite de birotică și papetărie precum Apli, Esselte, Leitz, Maul și mulți alții.

Pe OfficeGarage.ro găsești cele mai bune produse din categoria Organizare și Arhivare.

Dosare plastic

Dosare plastic

Dosare plastic pentru un real ajutor în prezentarea materialelor infografice. Ele vin să inlocuie dosarele de carton cu un aspect mai elegant și copertă transparentă.

Fabricate în nuanțe de alb, gri, roșu, verde cu sau fară șină, pentru încopciat, cu elastic, dosarele de plastic îți vor veni în ajutor atunci când nu te aștepți.

Dosare din plastic pentru transportul, stocarea și prezentarea documentelor. Realizate din polipropilenă durabilă, cu coperți transparente sau semi-transparente, conferă un aspect profesional prezentărilor sau documentelor. Păstrezi în siguranță documentele importante, ferite de umezeală sau alți factori care pot deteriora hârtia.

Pe OfficeGarage.ro găsești cele mai bune produse din categoria Organizare și Arhivare.

Dosare carton

Dosare carton

Nelipsitele dosare carton cu sau fără șină sunt un must have atât la birou, cât și acasă. Nu știi niciodată când ai nevoie de unul pentru un drum la una din instituțiile statului. Parcă și auzim: Dosar cu șina aveți?

Fabricate în nuanțe de alb, gri, roșu, verde cu sau fără șină, pentru încopciat, cu elastic, tip plic sau simplu, dosarele de carton îți vor veni în ajutor atunci când nu te aștepți.

Dosare carton, dosare simple, dosare cu șină, dosare cu găuri, dosare de încopciat, dosare plic. Alege dintr-o gamă variată de dosare! Dosare din carton utilizate la stocarea temporară a documentelor. Format A4 universal, multiple culori și modele.

Pe OfficeGarage.ro găsești cele mai bune produse din categoria Organizare și Arhivare.

Etichete autoadezive

Etichete autoadezive

Categoria de produse etichete autoadezive cuprinde o varietate de etichete cu diverse dimensiuni și forme, care pot fi utilizate pentru etichetarea produselor, documentelor sau ambalajelor.

Aceste etichete sunt autoadezive, ceea ce înseamnă că pot fi lipite ușor și rapid, fără a fi nevoie de alte instrumente. Ele pot fi utilizate în diverse domenii, cum ar fi retail, logistică, birouri sau acasă, pentru a organiza și identifica produsele, documentele sau fișierele.

Etichetele autoadezive pot fi de diverse culori, astfel încât să se poată alege o culoare potrivită pentru fiecare utilizare.

Unele etichete sunt prevăzute cu zone de scriere, astfel încât să poată fi scrise informații importante pe ele, în timp ce altele pot fi imprimabile, oferind astfel un aspect profesionist și claritate în ceea ce privește informațiile afișate.

Organizare si arhivare

Organizare și Arhivare

Organizează-te eficient cu produse de organizare și arhivare de pe OfficeGarage.ro Îți promitem o sumedenie de mărci renumite precum Esselte, Leitz, Donau, Falken, Noki și mulți alții.

  • Bibliorafturi
  • Tăvițe documente
  • Clipboard
  • Cutii arhivare
  • Alonje arhivare
  • Indecși și separatoare
  • Cabinete cu sertare
  • Dosare plastic
  • Dosare carton

Comenzi papetărie București și în țară, cu livrare rapidă din stoc, cele mai bune produse pentru organizare și arhivare.

Pe OfficeGarage.ro găsești cele mai bune produse din categoria Organizare și Arhivare.