Subcategorii

Imprimante laser

Imprimante laser

Imprimante laser pentru buget, rapiditate și volum. Nu mai căuta în altă parte. OfficeGarage.ro îți propune cea mai selectă și profesională gamă de imprimante laser monocrom și color pentru buget și volum.

Fie că ai nevoie de ea la birou sau acasă, imprimanta laser este de nelipsit oricărui spațiu. În volume de minim 1000 pagini, imprimantele laser din oferta noastră îți vor satisface toate nevoile.

Mărci consacrate precum Brother, Xerox, HP, Samsung, Canon, Lexmark și multe altele sunt prezente pe OfficeGarage.ro.

Diferența dintre o imprimantă laser vs. inkjet este bugetul și volumul de pagini imprimat. Prin buget înțelegem consumabile, adică tonerul, rolele și alte consumabile des utilizate.

Pe OfficeGarage.ro îți punem la dispoziție cea mai bună tehnică de birou că tu să fii la curent cu toate noutățile pentru un birou bine echipat!

 

Multifunctionale laser

Multifunctionale laser

Multifuncționale laser pentru birou cu volum mare de pagini, în formate populare precum A4, A3 sau chiar A2. Comandă din selecția noastră de mărci renumite și bucură-te de imprimante rapidă, calitate și consumabile accesibile că și buget.

Mărci precum Brother, HP, Xerox, Lexmark și Canon te așteaptă pe OfficeGarage.ro.

În format color sau monocrom, multifuncționalele laser sunt alegerea oricărui birou pentru o funcționalitate extinsă.

Cu scanner încorporat, multifuncționalele laser se deosebesc prin încălzirea și printarea rapidă a paginilor scanate la rezoluții impresionante, fară umbre sau alte distorsionări.

Pe OfficeGarage.ro îți punem la dispoziție cea mai bună tehnică de birou că tu să fii la curent cu toate noutățile pentru un birou bine echipat!

Imprimante cerneala inkjet

Imprimante cerneala inkjet

Imprimante cerneală inkjet color sau CISS pentru birou și acasă de la mărci consacrate precum Epson, Canon, Brother, HP.

Fie că imprimi o fotografie sau o coală de prezentare color, imprimentele inkjet din oferta noastră sunt pretabile oricărei utilizări, fie profesională, fie casnică.

Pentru birou sau acasă, o imprimantă cerneală inkjet merge perfect cu un laminator pentru protecția imprimării pe un timp îndelungat.

Fie că printezi color sau alb negru, imprimantele din oferta noastră sunt capabile să satisfacă orice nevoie. Consumabilele sunt ușor de găsit și accesibile că și buget.

Simple sau cu scanner încorporat, imprimantele cu cerneală sunt soluția perfectă oricărui artist sau birou grafic pentru o reprezentare vie a paginilor.

Pe OfficeGarage.ro îți punem la dispoziție cea mai bună tehnică de birou că tu să fii la curent cu toate noutățile pentru un birou bine echipat!

Imprimanta etichete

Imprimanta etichete

Imprimantele termice de etichete sunt dispozitive utilizate pentru a imprima etichete personalizate pentru o varietate de scopuri. Acestea pot fi utilizate pentru a imprima etichete de adresă, etichete de expediere, etichete de stocare și multe altele. Imprimantele de etichete sunt populare în afaceri mici și mari, depozite, magazine și birouri.

Majoritatea imprimantelor de etichete sunt conectate la un computer și pot fi utilizate cu software-ul de etichetare corespunzător. Acestea sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și viteze de imprimare, ceea ce le face potrivite pentru o gamă largă de aplicații.

Multe imprimante de etichete pot imprima pe o varietate de materiale, inclusiv hârtie, carton, folie și etichete termice. Acestea pot fi utilizate pentru a crea etichete personalizate cu imagini, texte sau coduri de bare. Unele imprimante de etichete pot fi utilizate chiar și pentru a imprima etichete rezistente la apă și la UV.

În general, imprimantele de etichete sunt o modalitate eficientă și ușoară de a imprima etichete personalizate pentru diferite scopuri și aplicații.

Imprimante format mare si plottere

Imprimante format mare și plottere

Plotterul sau imprimanta de format mare este un dispozitiv extrem de util și versatil, utilizat într-o varietate de domenii, de la design grafic și arhitectură până la producție și inginerie. Un plotter reprezintă esența creativității și preciziei, oferind posibilități nelimitate în materie de imprimare și desen tehnic.

Cu ajutorul unui plotter, poți transforma ideile tale în realitate prin intermediul unor linii perfecte și detaliate. Este ca și cum ai avea propriul tău asistent de desenat, care îți transformă visurile în forme tangibile. Plotterul devine un partener de încredere, cu o precizie remarcabilă și o capacitate de reproducere fidelă a fiecărui detaliu.

Indiferent că ești un arhitect ce dorește să imprime planuri complexe sau un designer grafic pasionat de creația de postere impresionante, un plotter este instrumentul de încredere pe care îl poți avea în atelierul tău.

Plotterul este capabil să lucreze cu o varietate de materiale, de la hârtie și carton până la folii de vinil sau materiale textile. Astfel, nu există limite în ceea ce privește tipurile de proiecte pe care le poți realiza. Cu plotterul, poți crea ilustrații și grafice de înaltă calitate, precum și modele și machete tridimensionale extrem de precise.

Imaginile și desenele tale prind viață pe suportul ales, pe măsură ce plotterul se mișcă cu o precizie matematică, executând instrucțiunile tale cu o acuratețe impecabilă. Acest dispozitiv tehnologic remarcabil reprezintă o combinație perfectă între creativitate și tehnologie, oferindu-ți o platformă excelentă pentru a-ți exprima viziunea artistică.

În concluzie, plotterul este un partener indispensabil pentru orice pasionat de design și creativitate. Cu abilitatea sa de a reda cu exactitate ideile și conceptele tale, plotterul transformă procesul de creație într-o experiență plină de satisfacții. Indiferent de domeniul în care activezi, un plotter devine un instrument esențial care îți permite să-ți împingi limitele creativității și să-ți realizezi proiectele cu o precizie uluitoare.

Comandă tehnică de birou de pe OfficeGarage.ro cu livrare rapidă oriunde dorești tu!

Imprimante 3D si consumabile

Imprimante 3D și consumabile

Imprimantele 3D reprezintă o inovație tehnologică remarcabilă care a revoluționat lumea producției și prototipării. Acestea permit transformarea virtuală a obiectelor în realitate tangibilă prin crearea de modele tridimensionale din diverse materiale. Pentru a obține rezultate de calitate superioară, utilizarea consumabilelor adecvate în imprimantele 3D este esențială.

Un consumabil cheie în imprimarea 3D este filamentul. Filamentul este materialul de bază utilizat în procesul de construcție al obiectelor imprimate în 3D. Poate fi fabricat dintr-o varietate de materiale, cum ar fi PLA (acid polilactic), ABS (acril-butadien-stiren), nylon, PETG și multe altele. Fiecare material are caracteristici unice în ceea ce privește rezistența, durabilitatea, flexibilitatea și aspectul final al obiectelor imprimate.

În plus față de filament, în imprimantele 3D pot fi utilizate și alte consumabile, cum ar fi rășinile fotosensibile. Acestea sunt utilizate în imprimantele 3D cu tehnologie de stereolitografie (SLA) sau de fotopolimerizare (DLP) și permit obținerea de obiecte cu detalii extrem de fine și o suprafață netedă.

Pentru a obține rezultate optime, este important să se aleagă consumabile de înaltă calitate, compatibile cu imprimanta 3D utilizată. Producătorii de imprimante 3D oferă adesea propriile consumabile recomandate, dar există și opțiuni de la terți care pot fi la fel de bune. Este recomandat să se țină cont de specificațiile imprimantei și de cerințele proiectului pentru a alege consumabilele potrivite.

O altă componentă esențială pentru imprimantele 3D este placa de bază, care controlează funcționarea imprimantei și comunică cu software-ul de imprimare. Actualizarea plăcii de bază poate aduce îmbunătățiri semnificative în performanța imprimantei, cum ar fi viteza de imprimare, precizia și compatibilitatea cu diferite tipuri de filament.

De asemenea, în imprimantele 3D se pot folosi și alte accesorii și consumabile opționale, cum ar fi plăcile de bază încălzite (heatbeds), duzele de schimb și kiturile de întreținere. Acestea pot contribui la optimizarea procesului de imprimare și la creșterea calității rezultatelor finale.

În concluzie, imprimantele 3D și consumabilele asociate reprezintă o tehnologie fascinantă și inovatoare. Ele oferă posibilitatea de a transforma designurile virtuale în obiecte reale, cu detalii și forme complexe. Alegerea consumabilelor potrivite și utilizarea lor corectă contribuie la obținerea de obiecte impecabile și durabile prin intermediul imprimării 3D.

Comandă tehnică de birou de pe OfficeGarage.ro cu livrare rapidă oriunde dorești tu!

Piese si consumabile imprimante

Piese și consumabile imprimante

Piesele și consumabilele pentru imprimante reprezintă elemente esențiale în menținerea și îmbunătățirea performanței acestor dispozitive indispensabile. Acestea sunt proiectate pentru a asigura un flux de lucru eficient și pentru a obține rezultate de înaltă calitate în procesul de imprimare.

Unul dintre cele mai comune accesorii pentru imprimante este cartușul de cerneală sau tonerul. Acesta reprezintă recipientele care conțin cerneala sau pulberea de toner necesare pentru imprimare. Cartușele pot fi înlocuite atunci când nivelul de cerneală sau toner devine scăzut, asigurând astfel o imprimare continuă și de calitate.

Un alt accesoriu important pentru imprimante este hârtia specială pentru imprimare. Aceasta poate varia în funcție de necesități, de la hârtie de copiator până la hârtie foto de înaltă rezoluție. De asemenea, există și alte tipuri de medii de imprimare, cum ar fi etichetele autoadezive sau hârtia transfer pentru textile, care permit imprimarea pe suprafețe specifice.

Pentru a menține imprimanta în stare optimă, există și alte consumabile esențiale, cum ar fi rolele de alimentare și rolele de transfer. Acestea ajută la ghidarea hârtiei și a altor medii de imprimare prin imprimantă, asigurând astfel un proces de imprimare uniform și fără întreruperi.

Alte accesorii pot include cabluri de conectivitate, cum ar fi cabluri USB sau cabluri de rețea, pentru a permite imprimantei să fie conectată la calculator sau la rețea. De asemenea, unele imprimante pot beneficia de kituri de upgrade sau extensii care adaugă funcționalități suplimentare, cum ar fi capacitatea de a imprima în format mare sau de a realiza finisaje speciale.

Este important să alegi accesorii și consumabile care sunt compatibile cu modelul și marca imprimantei tale. Producătorii de imprimante oferă de obicei accesorii și consumabile originale, dar există și opțiuni de calitate din partea altor producători care pot fi mai accesibile ca preț. Este recomandat să consulți specificațiile imprimantei tale și să citești recenzii și recomandări pentru a alege produsele potrivite.

În concluzie, accesoriile și consumabilele pentru imprimante joacă un rol crucial în obținerea rezultatelor dorite în procesul de imprimare. Acestea asigură funcționarea eficientă a imprimantei și calitatea optimă a printurilor. Prin alegerea și utilizarea adecvată a acestor elemente, vei putea profita pe deplin de potențialul imprimantei tale și vei beneficia de rezultate profesionale

Comandă tehnică de birou de pe OfficeGarage.ro cu livrare rapidă oriunde dorești tu!

Ghilotine

Ghilotine

Cauți ghilotine pentru hârtie sau trimmere în formate A2, A3, A4 sau A5? Pe OfficeGarage.ro îți punem la dispoziție ghilotine manuale profesionale cu diferite șabloane printate pe suprafața de tăiat astfel încât procesul să fie unul cât mai simplu.

O ghilotină hârtie, te ajută să ajustezi și să tai la dimensiunile dorite multiple coli de hârtie. Ghilotina hârtie A4 este în general folosită în tandem cu un aparat de îndosariat sau un laminator. Utilă în orice birou, dispune de gradații și marcaje, astfel încât tu să poți tăia și ajusta eficient colile de hârtie.

Pe OfficeGarage.ro îți punem la dispoziție cea mai bună tehnică de birou că tu să fii la curent cu toate noutățile pentru un birou bine echipat!

Distrugatoare documente

Distrugatoare documente

Cauți distrugătoare documente pentru a elimina posibile scurgeri de date și protejând astfel legislația GDPR?

Încadrează-te în normele GDPR cu un distrugător de documente. Securizând informațiile sensibile și confidențiale, respecți legislația GDPR și protejezi documentele confidențiale, crescând gradul de securitate al informațiilor prelucrate de compania ta.

Pe OfficeGarage.ro găsești distrugătoare documente de tip cross cut, micro cut sau straight cut, cu alimentare de la 8 coli în sus și recipiente hârtie de minim 23 litri.

Ai deja un distrugător documente și cauți ulei pentru el? Protejează-ți distrugătorul alimentând cu ulei componentele esențiale conform fișei tehnice de produs. Prelungește durata de viață a distrugătorului tău.

Distrugătoare documente de capacitate mare, de birouri și spații industriale, distrugătoare documente de capacitate mică pentru acasă, profesionale și automate de la mărci precum Fellowes, Leitz, Rexel, HP, Dahle și mulți alții.

Pe OfficeGarage.ro îți punem la dispoziție cea mai bună tehnică de birou că tu să fii la curent cu toate noutățile pentru un birou bine echipat!

Laminatoare si folii laminare

Laminatoare si folii laminare

Laminatoarele nu sunt o noutate în domeniul biroticii, dar nici acasă. Pe OfficeGarage.ro îți punem la dispoziție o selecție de laminatoare perfect de utilizat în orice domeniu.

Vrei să laminezi rețetele favorite ale bunicii? Sau dorești să publici un material grafic în format mic, laminat, care să reziste utilizării multiple?

Ai un bar/restaurant și dorești să laminezi meniul?

Oricare ar fi cerința ta, un laminator reduce riscul utilizării dese a hârtiei de copiator prin protecția colii cu o folie specială. Colile tale vor rezista mai mult timp și vor fi rezistente chiar și la umezeală.

Comandă un laminator a4 sau un laminator a3 la cald sau rece pentru diferite scenarii la birou, dar și acasă!

Ai deja un laminator și cauți folii laminare? Găsești tot ce ai nevoie la noi.

Pe OfficeGarage.ro îți punem la dispoziție cea mai bună tehnică de birou că tu să fii la curent cu toate noutățile pentru un birou bine echipat!

Purificatoare aer

Purificatoare aer

Cauți purificatoare aer pentru birou sau acasă? Praful și polenul sunt elemente nocive pentru activitatea noastră zilnică dintr-o încăpere.

Chiar dacă nu vedem particulele fine de praf, acestea există și pot avea efecte dăunătoare pentru sănătatea noastră pe termen lung.

Soluția OfficeGarage.ro este să îți punem la dispoziție doar cele mai bune purificatoare de aer de la mărci consacrate precum Philips, Xiaomi, Fellowes, dar și alte brand-uri renumite.

Ai deja un purificator aer și cauti doar filtru HEPA sau filtru de carbon? Atunci mergi pe site-ul nostru Piesaria.ro pentru filtre purificator aer.

Filtrează și curăță aerul din încăperea ta! Bucură-te de un aer curat pe tot parcursul zilei.

Pe OfficeGarage.ro îți punem la dispoziție cea mai bună tehnică de birou că tu să fii la curent cu toate noutățile pentru un birou bine echipat!

Tehnica pentru birouri

Tehnica de birou

Pe OfficeGarage.ro găsești o selecție completă de tehnică pentru birouri ce îți va ușura activitatea nu doar la birou, ci și acasă.

Pe OfficeGarage.ro vei regăsi următoarea tehnică de birou:

  • Imprimante laser
  • Multifuncționale laser
  • Imprimante cerneală inkjet
  • Imprimante termice de etichete
  • Ghilotine și trimmere
  • Distrugătoare documente
  • Laminatoare și folii laminare
  • Purificatoare aer

Biroul tău de acasă sau departe de casă va fi complet utilat și pregătit pentru tine.

Pe OfficeGarage.ro îți punem la dispoziție cea mai bună tehnică de birou că tu să fii la curent cu toate noutățile pentru un birou bine echipat!