Trollere

Trollere

Trollerele sunt genul de bagaje care se trag sau se împing și sunt concepute pentru a fi folosite în călătorii, de obicei în aeroport sau în stațiile de tren.

Acestea sunt, de obicei, mai ușoare decât valizele convenționale, au roți și un mâner retractabil pentru a fi ușor de manevrat în timpul transportului. De asemenea, au dimensiuni standard pentru a se încadra în compartimentele pentru bagaje din avioane sau din alte mijloace de transport în comun.

Trollerele sunt fabricate din materiale durabile, cum ar fi policarbonat, ABS sau nylon balistic, și au un design care le face ușor de manevrat în timpul transportului. De obicei, trolerele au roți și un mâner retractabil, ceea ce le face ușor de manevrat pe aeroporturi, stații de tren sau în alte locuri publice.

Trolerele sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, forme și stiluri, de la trolere de mână compacte până la trolere mari de călătorie. Unele trolere au compartimente interioare pentru organizarea mai bună a obiectelor personale, buzunare cu fermoar sau curele pentru a fixa hainele sau alte obiecte mai mari în interiorul bagajului.

În general, trolerele sunt concepute pentru a fi rezistente la uzură și pentru a-și proteja conținutul în timpul călătoriilor. Ele sunt disponibile într-o varietate de culori și modele, astfel încât să puteți alege un troler care să se potrivească cu preferințele dvs. personale.